avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 866 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Refuz eliberare carte de munca.
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Refuz eliberare carte de munca.

Buna ziua,

Mi se refuza eliberarea cartii de munca, desi nu mai sunt angajat din ianuarie 2011 al respectivei firme. D-na de la resurse umane sustine ca a ramas la ITM Bucuresti pentru scanat si nu a fost restituita.
Saptamana trecuta am transmis catre fostul angajator o cerere de restituire prin posta cu confirmare de primire, in cazul in care nu imi raspunde voi transmite o cerere si la ITM Bucuresti.

Stiu ca scanarea cartilor a fost intrerupta in Bucuresti, insa suntem deja in 2013. Are dreptate sau minte cand ma amana in continuare cu acelasi motiv?

Multumesc anticipat.

Ultima modificare: Duminică, 13 Ianuarie 2013
ContSters266112, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters266112 , utilizator 11:52, 13 Ianuarie 2013
Puteti afla daca va minte sau nu doar mergand la ITM. Va recomand sa mergeti personal si sa depuneti cererea.
Da, angajatorul dvs poate avea dreptate .. la Casa de Pensii zac pentru scanare carnete de munca din anul 2010 si o sa mai zaca acolo , intrucat nu au personal pentru asa ceva.

Puteti depune o sesizare la ITM Bucuresti prin care solicitati sa va dea relatii despre carnetul dvs de munca ..
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperarea carnetului de munca lucretia_micu lucretia_micu Buna ziua. Am si eu o problema cu cartea de munca.In luna iulie 2010 mi-am dat demisia de la firma care lucram cu art 55b,di acea luna si pana acum cartea mea ... (vezi toată discuția)
Scanare carnet de munca mihamihaela06 mihamihaela06 Buna ziua, Am fost disponibilizata incepand cu data de 1.04.2011. Am mai lucrat 2 luni la alta intreprindere si apoi am intrat in somaj. Zilele trecute am ... (vezi toată discuția)
Informatii despre cartea de munca in cazul demisiei Andy26 Andy26 Buna ziua, Intentionez sa-mi dau demisia de la firma la care lucrez pt un nou job. Ceea ce vreau sa stiu este daca mai primesc inapoi cartea de munca, ... (vezi toată discuția)