avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Salariata care intra in concediu pentru cresterea ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Salariata care intra in concediu pentru cresterea copilului - declaratie pentru intreruperea activitatii

Salariata intra in concediu de ingrijire incepand cu 17.04.2012 si mi-a cerut o decizie sau declaratie ?! pentru intreruperea activitatii.Ma poate ajuta cineva cu un model sau ce ar trebui sa contina acea decizie?
In statul de salarii cum v-a figura timp de 2 ani?
multumesc.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 11:47, 19 Septembrie 2012
rocristina a scris:

In declaratia 112 se trece tot la sectiunea A, ca si ceilalti salariati, numai ca in loc de ore lucrate in luna are ore suspendate.

Va multumesc!
Numai ca noi am intrebat la ANAF si ei ne-au raspuns ca nu se mai declara in D 112 pentru ca e in evidenta celor de la Agentia de prestatii sociale si ei fac atat declararea cat si plata contributiilor la buget.
revisalul cu modificarea efectuata se mai depune la itm?
Orice inregistrare in Revisal este preluata de ITM, prin programul informatic, nu trebuie sa faceti o comunicare separata la ITM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratii salarii simona_iunie simona_iunie Va rog sa-mi spuneti daca o persoana care intra in concediu ingrijire copil pana la 2 ani mai apare pe declaratiile de somaj, pensii si sanatate (cu suma 0) ... (vezi toată discuția)
Plata cas datorat de angajator teom24 teom24 Am o firma cu un angajat pe care am fost nevoit sa-l trimit in concediu fara plata pe o perioada de trei luni.Intrebare: pentru perioada respectiva eu ca ... (vezi toată discuția)
Contract drepturi de autor - plata concediului pre si post natal mihar mihar Buna ziua, Angajatorul unde imi desfasor activitatea a recurs la contractele de munca pe drepturi de autor pentru a reduce impozitele si taxele. Astfel, ... (vezi toată discuția)