avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 404 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Modulul pedagogic
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Modulul pedagogic

Sunt angajat la o uinversitate pe postul de asistent universitar din 2003. Anterior, intre 2000 si 2003 am fost pe post de preparator la aceeasi universitate. In tot acest interval, din 2000 pana anul acesta, angajatorul nu mi-a pomenit nimic de necesitatea ca eu, pentru a putea preda, sa fi absolvit modulul pedagogic. Am fost primit la concurs si angajat pe post fara acest modul iar in urmatorii 4 ani nu mi s-a cerut niciodata sa urmez aceste cursuri de pedagogie (desi in lege, dupa cum am citit de curand, asa ar fi trebuit sa fie: adica fie sa am aceasta calificare la angajare, fie sa o obtin in maxm 4 ani de la angajare).
De curand, am fost anuntat ca daca nu urmez acest modul, nu voi mai putea preda. Intrebarea mea este, a cui este vina pentru acasta stare de fapt? Pentru ca acum universitatea ma obliga (pe mine si pe alti cativa colegi) sa facem acest curs care din pacate nu este gratuit. Si oricum, de ce sa platesc eu pentru ceva ce ei au omis sa imi ceara sa fac acum 8 ani? Adica universitatea s-a folosit de mine ilgal timp de 8 ani?

Multumesc.
AndreiV
Cel mai recent răspuns: andreiv3103 , utilizator 19:48, 3 Decembrie 2008
Multumesc pentru sfaturi ... voi lua legatura cu conducerea sa vedem ce zic...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dppd, curricula, universitatea bucuresti m1ha1g m1ha1g Stimati domni, sunt absolventa a facultatii de Teologie Baptista Litere (univ.Bucuresti, promotia 2003). In anul 2008, am fost obligata sa ma inscriu la ... (vezi toată discuția)
Invatamant primar jomini jomini Buna ziua, Am absolvit Facultatea de Filosofie, detin diploma de licenta si doresc sa intru in invatamant ca invatator (profesor clasele I-IV). Imi puteti ... (vezi toată discuția)
Curs postuniversitar de certificare pentru profesia didactica, nivel i retromusculo retromusculo Buna ziua, Am absolvit in Bucuresti ASE-ul specializarea Comert, la zi, cu diploma de licenta si as dori sa stiu daca in urma absolvirii cursului ... (vezi toată discuția)