avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... La ce adresa fac plangere impotriva unui avocat care ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

La ce adresa fac plangere impotriva unui avocat care nu-mi restituie banii.

Buna .Avocatul este din Bucuresti cu adresa,CUI etc.Care este adresa baroului unde sa ma adresez,sau unde depun aceasta plangere ?
Cel mai recent răspuns: ianis66 , utilizator 18:48, 3 Iulie 2012
Nu as crede ca ar fi necesar de intrat undeva cu... usa cu tot.
De cele mai multe ori aceste litigii se pot rezolva fara instanta, fara Parchet...
Acum ca l-au prins pe BANU DRAGOS COSMIN a savarsit alta infractiune cu o D-na din Timisoara asta prin 2009 ,va pot spune numele ...mai sus pomenit.Ce trebuie sa facem ca suntem foarte multi inselati cu munca in ANGLIA ?Cum proceddam caci noi am facut doar plangeri penale la politie unde am adus copii de pe emailuri,nr .de tel. cu care am comunicat in detaliu despre trimiterea sumelor de banil ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare bani de la avocat ianis66 ianis66 Un avocat mi-a cerut 1000 ron contravaloarea in lei a unui bilet de avion pentru a pleca la munca in Anglia.Avocatul are firma de avocat ...cu litera C ... (vezi toată discuția)
Dat in judecata de firma de avocati adrian_t10 adrian_t10 Buna ziua. Va solicit o parere pentru o anumita situatie. Imi desfasor activitatea in domeniul constructiilor si in urma cu 4 ani am colaborat cu un ... (vezi toată discuția)
Insulta si calomnai ContSters194965 ContSters194965 insulta si calomnia mai sunt incriminate penal? daca sunt doar infractiuni de cod civil de ce in urma unor astfel de acuzatii , in paranteza fie spus eram ... (vezi toată discuția)