avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mostenire loc de veci
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenire loc de veci

Hristos a Inviat! Am primit mostenire,in 2006,un loc de veci .Trebuie facute ceva acte pe numele meu sau e valabil doar mostenirea prin testament? Si unde ar trebui sa merg?
Cel mai recent răspuns: Emese-Ibolya Tavaszi , Consultant fiscal 10:03, 18 Aprilie 2012
Mergeti la proprietarul terenului, unde se afla acel loc de veci, si intrebati acolo. Proprietar poate fi primaria localitatii sau biserica. La administratorul cimitirului ar trebui sa fie regulamentul dat in acest sens.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare sau concesiune locuri de veci costy19762000 costy19762000 Socrul meu a achizitionat in 2010 (la decesul sotiei) doua locuri de veci in localitatea Nedelea (PH) pentru care a achitat suma de 1000 lei (de la biswerica ... (vezi toată discuția)
Donatie loc de veci Stroe Mariana Stroe Mariana Buna ziua, am obtinut un act de donatie a unui loc de veci, sunt nepoata grad 5 rudenie, preotul de la cimitir nu vrea sa imi faca actul de concesiune pe ... (vezi toată discuția)
Donație loc de veci Margerita Margerita Buna seara, am următoarea speța: printr-un act de concesiune detin 1 loc de veci la cimitirul Chitila care vreau sa-l donez mătușei mele. Cum se ... (vezi toată discuția)