avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1170 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Termenul de emitere a deciziei de reluare a ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Termenul de emitere a deciziei de reluare a activitatii dupa CCC?

Buna ziua,

As vrea sa va rog sa ma ajutati sa gasesc unde se specifica in lege care este termenul legal pentru raspunsul la carerea salariateiu de a reveni din ccc, in cat timp angajatorul trebuie sa emita decizia?

Va multumesc,
M.D.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 15:53, 18 Aprilie 2012
Pentru sectorul privat nu exista un astfel de termen prevazut in legislatie ... de asemenea, Codul muncii nu prevede un anumit termen in care se va emite decizia de incetare a suspendarii c.i.m.
Dvs. va prezentati la serviciu in ziua urmatoare aceleia in care copilul a implini 2 ani (sau 1 an, depinde ce varianta ati ales), va reluati activitatea si restul este problema angajatorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetarea suspendarii contractului de munca dupa concediu de maternitate ymunteanu ymunteanu buna ziua, am fost in concediu de maternitate ptr cresterea copilului pana la data de 27 martie 2012, iar incetarea suspendarii CIM a fost facuta pe ... (vezi toată discuția)
Stimulentul de insertie TRIF magda TRIF magda Daca un tata a optat pentru concediu crestere copil pana la 1 an beneficiaza de indemnizatia de insertie pana la 2 ani? in ce conditii si ce trebuie sa faca in ... (vezi toată discuția)
Reintoarcere din ccc adelinav adelinav Buna seara , Va rog sa ma luminati un pic ; Pe data de 20.08.2013 am nascut , pe data de 16.10.2013 am terminat conced pre/post natal si totodata am ... (vezi toată discuția)