avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 codul caen pentru fabricarea pufuletilor
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

codul caen pentru fabricarea pufuletilor

Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti si mie care este codul caen pentru fabricarea pufuletilor pentru ca nu sunt convins daca codul 1061 merge pentru aceasta activitate.
Va multumesc anticipat pentru raspunsul oferit
Cel mai recent răspuns: razvan79vl , utilizator 11:12, 19 Aprilie 2012
Puteti folosi si 1089 ca obiect principal, iar secundar tot ce este in aceasta categorie. Atentie ca obiectele secundare sa le autorizati.
Multumesc mult pentru sfatul dumneavoastra!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare srl - activitati secundare criss1974 criss1974 Buna ziua,Vreau sa stiu daca pot infiinta un SRL cu obiect principal de activitate cod caen 4776 - pet shop,iar ca activitati secundare sa trec toate ... (vezi toată discuția)
Functia de brutar anisu anisu Buna ziua, din cate am citit - incadrarea pe functia de brutar poate fi folosita numai in anumite cazuri. (Coduri CAEN 1085 - Fabricarea de mancarururi ... (vezi toată discuția)
Coduri caen corecte pentru activitati catering Valentinafrangu Valentinafrangu Buna ziua, As vrea sa stiu ce coduri caen trebuie trecute pentru o activitate de catering cu mancare vegana ( produse perisabile) - producerea ei in ... (vezi toată discuția)