Pentru atata lucru, ca nu si-au facut analizele? Daca nu au bani, de ce nu ii imprumuti cu bani, fac ei analizele in 3 zile, faci un act cu ei din care sa reiasa ca i-ai imprumutat cu suma de... pe care o vei retine pe parcursul a ... luni, cate ... pe luna. Scrii si ce conveniti in caz de desfacere a contractului de munca si gata! Ii angajezi pe oameni.
Peruschi, ce faci cu acel contract vechi?
Legal si nu munca la negru e daca ai un contract legal, ce inseamna sa-l tii in sertar si sa-l rupi? Respecti legislatia muncii? Nu prea pare, pare ca ai facut numai o hartie sa-ti acopere munca la negru. Ca nu prin rupere se incheie un contract de munca, nu?
Consider asta munca la negru eu.
In plus, angajatul ce face cu exemplarul lui? Ii dai un exemplar? Ca daca nu, e ca angajatorul care ia actele angajatului, e un fel de munca nu numai la negru, dar aproape silnica, sclavie daca angajatorul profita de o pozitie pe care o are, de puterea sa financiara etc., lasand angajatul fara actele care i se cuvin...
Si daca vorbim despre necalificati, cata incredere sa ai, ca se pot supara din orice...
NU stiu ce sa spun, imi pare ilegala solutia...
~ final discuție ~