avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 227 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general semnatura bilant doar cu un curs de contabilitate
Discuție deschisă în Contabilitate în general

semnatura bilant doar cu un curs de contabilitate

Buna, poate cineva sa semneze balanta si bilantul, daca are doar cursul de contabilitate, nu si facultatea? Poate sa tina o contabilitate de la A la Z?
Nu conteaza, daca nu ati absolvit o facultate cu profil economic. Ce scrie pe diploma Dvs. de absolvire?
facultatea de business, asistenta managerial
mie nu-mi aparea ce raspundeti, imi cer scuze ca am scris de atatea ori. tb sa fac o noua facultate de conta?
Nicio problema, am sters ceea ce era dublat. :)

Imi pare rau:sorry:, dar chiar nu are legatura cu profilul contabil facultatea pe care ati absolvit-o. :(Dvs. sunteti cea mai in masura sa va hotarati ce profesie doriti sa imbratisati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot semna bilanțul daca am studii economice superioare cu licenta? tatiana1 tatiana1 Buna ziua, am studii economice superioare cu licenta si ma angajez pe post de director economic .Pot semna bilantul si raportarile semestriale? In Legea ... (vezi toată discuția)
Contabilitate pentru ca = sau > 35000 euro Cristina Vasile Cristina Vasile Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti un economist sub ce forma de incadrare poate tine contabilitatea unei firme si semna bilantul, cu CA mai mare de 35000 ... (vezi toată discuția)
Contabil autorizat Dana Filip Dana Filip Buna, va rog sa-mi spuneti daca un absolvent de studii superioare (economice) poate intocmi/semna balanta/bilant, sau este necesar sa dea examen ... (vezi toată discuția)