avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 405 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... rechizitoriu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

rechizitoriu

Sunt chemat in judecata ca parat. Reclamantul ma acuza ca mi-a dat oi in paza si nu i le-am inapoiat pt motivul ca nu mi-a platit paza conform invoieli. Instanta de judecata mi-a acordat un nou termen pt a depune rechizitoriu. In principiu, ce ar trebui sa contina acest rechizitoriu ?
Ultima modificare: Miercuri, 18 Aprilie 2012
hane, utilizator
Daca sunteti parat intr-o cauza civila, trebuie sa depuneti intampinare, in care sa va formulati apararile si sa indicati mijloacele de proba prin care intelegeti sa va aparati fata de pretentiile reclamantului din cererea de chemare in judecata. Rechizitoriul vizeaza procesul penal si reprezinta actul de seziare al instantei de catre Procuror, in cazul savarsirii unei infractiuni
Ultima modificare: Miercuri, 18 Aprilie 2012
Florea Ana-Maria Cabinet de Avocat , Avocat
va multumesc. Am editat mesajul in sensul aducerii unor precizari. Sa fi gresit oare instanta, de fapt vrand sa-mi solicite INTAMPINARE si nu rechizitoriu?
Daca este o cauza civila in mod sigur instanta v-a spus sa formulati intampinare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concluzii la intampinare ContSters184698 ContSters184698 Daca mi s-a dat intampiarea paratului s-o studiez iar instanta a dat un nou termen de judecata, si doresc sa fac niste precizari la ceea ce a scris paratul in ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala steefanel steefanel Am depus o contestatie la un proces verbal de contraventie (prin care mi s-a dat amenda si a fost retinut certificatul de inmatriculare) si la termenul de ... (vezi toată discuția)
In cazul recunoasterii invinuirii mai poti invoca si se mai poate reţine legitima aparare sau excesul neimputabil? ContSters332771 ContSters332771 (4) În cazurile în care acţiunea penală nu vizează o infracţiune care se pedepseşte cu detenţiune pe viaţă, preşedintele pune în vedere ... (vezi toată discuția)