avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 293 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... intrebare penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

intrebare penal

functiile de ,,presedinte sectie de votare,, si ,,loctiitor al presedintelui sectiei de votare,, sunt functii care implica exercitiul autoritatii de stat ? adica se incadreaza in prevederile art. 64 lit. b cod penal ? Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 22:42, 22 Aprilie 2012
chiar nu poate nimeni sa-mi raspunda la aceasta intrebare ?
Eu as zice ca raspunsul ar fi afirmativ.
Dar...nu m-a interesat in mod special...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Interpretare art. 64 lit b cod penal. gillu gillu Buna ziua. Administratorul unei firme a fost condamnat cu suspendare, iar printre altele i s-a interzis dreptul de a ocupa o functie implicand exercitiul ... (vezi toată discuția)
Ma pot angaja ca sofer ? ContSters323899 ContSters323899 Am scos cazierul si scrie pe el astfel: Condamna 8 luni inchisoare cf art 81-82-suspenda conditionat executarea cu termen de incercare 2 ani si 8 luni art 6^1 ... (vezi toată discuția)
E legal ca un vicepresedinte de sectie de votare sa se deplaseze de la o sectie la alta dupa buletine de vot, daca e neinsotita? MARCEL MOLNAR MARCEL MOLNAR este voie ca un vicepresedinte dintr-o sectie de votare speciala sa se deplaseze de la o sectie de votare speciala dupa buletine de vot , numai cu un membru ... (vezi toată discuția)