avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 661 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cheltuieli de judecata plangere impotriva nup
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cheltuieli de judecata plangere impotriva nup

Mi s-a respins de judecator a plangere impotriva rezolutiei procurorului de NUP si am fost somata la plata cheltuielilor de judecata. Stiu ca exista un RIL care spune ca aceasta plangere nu atrage judecarea propriu zisa a cauzei deci nu sunt indeplinite dispoz art 171 alin 3 privind asistenta juridica obligatorie. Ce am de facut? Decizia e definitiva
Cel mai recent răspuns: Andra Stan , utilizator 00:25, 19 Aprilie 2012
Cheltuielile de judecata nu au legatura cu avocatul din oficiu in acest caz.
Dar la ce cheltuieli se refera?
Vreau sa precizez ca intimatii si au angajat avocat din alt oras . Deci nu a fost avocat din oficiu. Si suma in jur de 1.300 ron
am avut aceasi situatie, trebuie sa va invatati minte sa nu mai plimbati lumea prin tribunale.
Intimati au avut cheltuieli de judecata ca urmare a plangerii dvs care se pare fost nefondata. Sunt total justificate.
Ultima modificare: Miercuri, 18 Aprilie 2012
spike00spiegel, utilizator
Stii cumva cu siguranta daca am plimbat degeaba???? Cum iti permiti sa zici asa ceva??? Cunosti dosrul? Sa ti l rezum pe scurt : intimata este ruda cu un procuror care face trafic de influenta la colegi sa musamalizeze cazu. Si sa-ti mai zic ceva. Am facut plangere la csm acum 2 zile si azi am fost sunata de un inspector de la ispectia judiciara mi- a confirmat ca nu sunt prima care se plange de acest domn procuror.deci cine plimba oamenii?! Sa ti fie rusine ca vb fara sa cunosti eu am pus o simpla imtrebare. Nu ai ce cauta in sistemul judiciar

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce soluții mai am ? euprotopopescu69 euprotopopescu69 Sunt noua ani de zile in care a fost tergiversat si plimbat un dosar in care am adus ca probe o expertiza judiciara contabila dispusa de SIF, in concluziile ... (vezi toată discuția)
Citatie, intimat si petent Teachers Teachers Buna! Am deschis un dosar de UP impotriva unei persoane, solutionat cu NUP, dar cu amenda administrativa si achitarea cheltuielilor de judecata catre mine, iar ... (vezi toată discuția)
Recurs plangere impotriva rezolutiei - admisibilitate colonelu81 colonelu81 Plingere penala . Procuror da NUP , procuror ierarhic superior confirma solutia , se face plangere impotriva solutiei la instanta . Instanta respinge plangerea ... (vezi toată discuția)