Mi s-a respins de judecator a plangere impotriva rezolutiei procurorului de NUP si am fost somata la plata cheltuielilor de judecata. Stiu ca exista un RIL care spune ca aceasta plangere nu atrage judecarea propriu zisa a cauzei deci nu sunt indeplinite dispoz art 171 alin 3 privind asistenta juridica obligatorie. Ce am de facut? Decizia e definitiva
am avut aceasi situatie, trebuie sa va invatati minte sa nu mai plimbati lumea prin tribunale.
Intimati au avut cheltuieli de judecata ca urmare a plangerii dvs care se pare fost nefondata. Sunt total justificate.
Stii cumva cu siguranta daca am plimbat degeaba???? Cum iti permiti sa zici asa ceva??? Cunosti dosrul? Sa ti l rezum pe scurt : intimata este ruda cu un procuror care face trafic de influenta la colegi sa musamalizeze cazu. Si sa-ti mai zic ceva. Am facut plangere la csm acum 2 zile si azi am fost sunata de un inspector de la ispectia judiciara mi- a confirmat ca nu sunt prima care se plange de acest domn procuror.deci cine plimba oamenii?! Sa ti fie rusine ca vb fara sa cunosti eu am pus o simpla imtrebare. Nu ai ce cauta in sistemul judiciar