avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 832 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Contributie somaj aplicata asupra salariilor ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Contributie somaj aplicata asupra salariilor compensatorii?

Buna seara!
Va rog sa-mi spuneti daca se aplica cota de somaj la salariile primite la plecare, in urma restructurarilor?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 22:31, 18 Aprilie 2012
Nu se aplica contributie somaj la salariile compensatorii acordate in urma disponibilizarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calculul indemnizatiei de somaj Mary_tm Mary_tm Buna ziua, In urma disponibilizarii de la societatea la care am lucrat 20 de ani am primit un numar de salarii compensatorii.Pe ultimul fluturas de salar, ... (vezi toată discuția)
Plata somaj bfe69 bfe69 Buna seara, Va rog sa ma lamuriti intr-o mica problema legata de plata somajului. In urma disponibilizarii se plateste o anumita suma de bani cu titlu de ... (vezi toată discuția)
Buna seara, rog sa imi precizati daca salariile compensatorii ... Began Began Buna seara, Rog sa imi precizati daca salariile compensatorii in cazul restructurarii, constituie baza de contributivitate pentru pensii. Va multumesc, (vezi toată discuția)