avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 307 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... titlu de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

titlu de proprietate

va rog sa-mi spune-ti ce pot face in situatia in care nu ma pot intelege cu vecinul din cauza terenului,am fost la primarie si am adus un tomograf sa-mi masoare terenul sa vad ca am dreptul la mai mult decat am avut pana acum,vecinul vrea sa aduca pe cineva din alt oras sa masoare terenul,nu stiu daca are acest drept?daca nu ma inteleg cu el in privinta terenului il pot da in judecata si cere daune pentru ca mi-a folosit terenul foarte multi ani?pentru acest lucru la cine trebuie sa ma adresez si ce trebuie sa fac?
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 13:57, 19 Aprilie 2012
Act de proprietate aveti? Daca da, pe ce suprafata?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu de proprietate y2k10 y2k10 Se poate cere – in 2005 - emiterea titlului de proprietate pentru doua terenuri, unul extravilan si unul intravilan – in oras- care nu au fost ... (vezi toată discuția)
Vecinul ma acuza pe nedrept ca i-am luat din teren iar primaria ii da dreptate! popa_sorin popa_sorin buna ziua,va multumesc anticipat tuturor celor care imi pot da vreo idee sau vreun sfat! este vorba de casa mea parinteasca ,avem un vecin care ne acuza ca ... (vezi toată discuția)
Probleme proprietate teren capella capella Detin un teren in suprafata de 1600 m2 asupra caruia am act de vanzare cumparare de 30 de ani.. Terenul a fost cumparat de parinti si acestia vor sa mi-l dea ... (vezi toată discuția)