avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... permis luat ca urmare a unui accident
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

permis luat ca urmare a unui accident

am lovit un pieton pe trecere, a avut ceva zile de ingrijire medicala dar ne-am inteles si am primit NUP pt ca neam inteles.

Permisul mia fost luat in ziua accidentului si acum nu mai stiu de el, nu mai pot da de politistul care sa ocupat de dosar pt ca sa transferat si nu stiu ce sa fac ca sa il recupar? E posibil sa fie anulat? eu nu ma-am mai interesat de el pt ca fost ocupat sa obtin NUP-ul atunci si apoi am plecat din tara, dar acum m-am intors.

Toata chestia sa intamplat acum vrun-un an de zile.
Cel mai recent răspuns: Florica Poputa , Avocat 00:12, 19 Aprilie 2012
trebuie sa vedeti unde va este dosarul.solutia este sa va gasiti unn avocat care sa faca toate aceste demersuri in locul Dvs. Nu prea cred ca vi s-a anulat permisul, daca in cauza s-a dat NUP.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! am fost acuzat de un accident cu vătămare corporală ... Melu 234 Melu 234 Buna ziua! Am fost acuzat de un accident cu vătămare corporală si fuga de la locul accidentului de si nu sa intamplat accident m-am batut cu cineva care ... (vezi toată discuția)
Se poate prelungi o dovada de circulatie eliberată fara drept ... Melu 234 Melu 234 Se poate prelungi o dovada de circulatie eliberată fara drept de circulatie in urma unui accident soldat cu victima si fuga de la locul accidentului (vezi toată discuția)
Restituirea permisului de conducere. anda g anda g In martie am avut un mic accident cu masina,am dat cu spatele si am lovit o batrana,nu a avut nevoie de ingriji medicale decat 3 zile a mers la politie a dat ... (vezi toată discuția)