avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Deces judecator
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Deces judecator

Marti, 17 aprilie 2012, Consiliul Superior al Magistraturii a anuntat, cu profund regret, încetarea fulgerătoare din viaţă a doamnei judecător Maria AVRAM, de la Tribunalul Maramureş secţia civilă şi transmite sincere condoleanţe familiei îndoliate.

Pentru cei care au cunoscut-o pierderea este cu atat mai mare , cuvintele pierzandu-si incarcatura semantica in asfel de momente.

De astazi suntem mai saraci . Am pierdut o mare valoare ...:((

Dumnezeu s-o odihnească!
Ultima modificare: Joi, 19 Aprilie 2012
Dumitru Beniamin Hotea , Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: horeabortan , utilizator 01:19, 19 Aprilie 2012
Dumnezeu sa o odihneasca si sincere condoleante familiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ramas bun, george alimanescu Alin Popescu Alin Popescu Este prima data cand deschid un astfel de topic pe Forumul Avocatnet.ro si mi-as dori sa fie si ultima data. Am aflat de pe ... (vezi toată discuția)
Respectul nostru si sincere condoleante poloniei indoliate Radu Gabrian Radu Gabrian Chiar daca tarziu, pentru ca am decis sa respect doliul si durerea unui popor greu incercat de istorie,voi scrie cateva cuvinte,la care doresc,daca se poate ... (vezi toată discuția)
A murit poetul adrian paunescu rosu gheorghe rosu gheorghe Incepand de astazi Flacara poeziei lui ADRIAN PAUNESCU nu mai palpaie, dar ne va lumina neincetat. Odihna vesnica neobositului poet! (vezi toată discuția)