avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

As dori sa divortez de sotul meu pentru ca bea. Sumtem casatoriti de 10 ani si nu avem copii, am stat in apartamentul sotului pe care il are dinainte de a ne casatori de la parinti ,dar ia fost dat cu drept de intretinere,socrul meu avand uzufruct pe o camera. Puteti sa-mi spuneti ce trebuie sa fac pentru ca in aceasta perioada eu am bagat bani in acest apartament l-am renovat. Mentionez ca eu am avut salariul mai mare aproape tot timpul.
Cel mai recent răspuns: Roxana alina Stancu , Avocat 21:24, 19 Aprilie 2012
In cadrul procesului de partaj, puteti cere o parte din banii investiti pentru imbunatatiri.
Se va face o expertiza de specialitate, dispusa de instanta, la cererea dvs.
Contributia majoritara la efectuarea acestor imbunatatiri trebuie demonstrata, nu se prezuma.

Buna seara. Puteti cere in instanta sa vi se restituie o parte din banii investiti cu renovarea imobilului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort ionela18 ionela18 BUNA ZIUA. Eu si sotul meu am decis de comun acord sa divortam dupa 8 ani de casnicie, am ajuns la concluzia ca nu mai putem sa stam impreuna. Noi locuim ... (vezi toată discuția)
Impartire bunuri adrianaioana adrianaioana buna am fost casatorita 9 ani de zile.in timpul casatoriei fosti socri au cumparat o casa unde am locuit eu cu fostul sot.casa e trecuta pe ... (vezi toată discuția)
Partaj bunuri dobandite in timpul casatoriei. thesnowman thesnowman Buna seara. As dori sa supun atentiei un caz de partaj. Cei doi soti locuiesc in apartamentul sotiei mostenit de catre aceasta in timpul casatoriei. Sotia ... (vezi toată discuția)