avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... caut arhivele fostei banci bankoop,va rog sa ma ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

caut arhivele fostei banci bankoop,va rog sa ma ajutati!

va rog mult sa ma ajutati ,in a gasi arhivele fostei banci bankoop.am urgenta nevoie de un document si m-am adresat diferitelor bancii de la mine din judet,adica suceava si nimeni nu a stiut sa ma lamureasca.spuneti-mi va rog cui sa ma aderesez. va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 16:05, 19 Aprilie 2012
Cred ca trebuie sa va adresati Directiei Judetene de Arhiva :
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arhiva trust constructii montaj bucuresti moraru852 moraru852 Buna ziua ! Unde pot gasii arhiva firmei Trust constructii montaj bucuresti?Socrul meu a lucrat acolo intre anii 1979_1983 si are nevoie de o adeverinta sa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua.unde pot gasi arhiva de la fosta firmă uzitex s.a. ... Rotaru Valentin Rotaru Valentin Buna ziua.Unde pot gasi Arhiva de la fosta firmă Uzitex s.a. cui 337821,mulțumesc. (vezi toată discuția)
Caut adresa trustul instalatii montaje iasi strug strug Sunt Ion și m-am apucat sa imi strang actele pt pensie si nu gasesc nicaieri un nr de telefon sau o adresa a Trustului Instalatii Montaj din Iasi, Sant. 3 ... (vezi toată discuția)