avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 160 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Refuza sa-mi imi plateasca datoriile pe care le-a ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Refuza sa-mi imi plateasca datoriile pe care le-a acumulat cat a stat in chirie-Ajutor

Buna ziua,

Am si eu o problema cu fostul chirias, refuza (specificand ca nu are bani pentru ca nu lucreaza)sa-mi plateasca ultima luna de chirie si facturile la furnizori pe 2 luni.Intre noi nu a fost un contract de inchiriere incheiat, asa ca stiu in mare ca nu prea am ce sa fac.#-oTotusi sunt interesata sa aflu daca exista vre’o metoda de a’l obliga sa-mi plateasca macar utilitatile pe care le-a folosit si nu a platit.sunt intr-o situatie destul de nasoala pentru ca a trebuit sa le platesc eu ceea ce a insemnat o foarte mare gaura in bugetul meu, pe care nu mi-o permit. :sorry:Va rog din suflet ma puteti ajuta in vre’un fel, exista vre 'o metoda sa-l fac sa-mi plateasca macar utilitatile ?X-(

As aprecia nespus de mult ajutorul d-voastra.

Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: kittyutabran1 , utilizator 18:16, 19 Aprilie 2012
Chiriasul inca mai locuieste in imobilul proprietatea dumneavoastra?
Fara existenta unui contract de inchiriere nu puteti face nimic
Consecinta neincheierii de contract de locatiune,o constituie imposibilitatea obligarii locatarului la achitarea restantelor acumulate
Daca detineati incheiat contract de locatiune,aveati posibilitatea recuperarii debitelor,prin instanta de judecata
Nu mai locuieste,acolo...da va multmesc, nu-mi ramane decat sa-i rup picioarele...X-(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chiriasi rau platnici - parghii legale in2ition in2ition Buna ziua, Am urmatoarea speta: - apartament de 3 camere inchiriat cu contract inregistrat la anaf - chriasii lucreaza in parchetul de pe langa ... (vezi toată discuția)
Nu mai pot scapa de chirias gadela gadela In anul 2007 am dat in inchiriere un spatiu. Contractul a fost facut intre mama mea si sc....., pe o perioada de 7 ani. Acum mama mea a decedat in 10.04.2011 ... (vezi toată discuția)
Chiriaș problematic p3RF p3RF Bună ziua, Chiriașul refuza să-și plătească utitatile, chiria, iar la telefon nu vrea sa răspundă sub nicio forma. În acest caz proprietarul are ... (vezi toată discuția)