Am si eu o problema cu fostul chirias, refuza (specificand ca nu are bani pentru ca nu lucreaza)sa-mi plateasca ultima luna de chirie si facturile la furnizori pe 2 luni.Intre noi nu a fost un contract de inchiriere incheiat, asa ca stiu in mare ca nu prea am ce sa fac.#-oTotusi sunt interesata sa aflu daca exista vre’o metoda de a’l obliga sa-mi plateasca macar utilitatile pe care le-a folosit si nu a platit.sunt intr-o situatie destul de nasoala pentru ca a trebuit sa le platesc eu ceea ce a insemnat o foarte mare gaura in bugetul meu, pe care nu mi-o permit. :sorry:Va rog din suflet ma puteti ajuta in vre’un fel, exista vre 'o metoda sa-l fac sa-mi plateasca macar utilitatile ?X-(
Consecinta neincheierii de contract de locatiune,o constituie imposibilitatea obligarii locatarului la achitarea restantelor acumulate
Daca detineati incheiat contract de locatiune,aveati posibilitatea recuperarii debitelor,prin instanta de judecata
Chiriaș problematic
p3RF
Bună ziua,
Chiriașul refuza să-și plătească utitatile, chiria, iar la telefon nu vrea sa răspundă sub nicio forma.
În acest caz proprietarul are ... (vezi toată discuția)