avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale cesiune
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

cesiune

Daca am semnat doar contractul de cesiune si hotararea aga cu o societate si acum, dupa cca 10 zile timp in care presupun ca s-au inceput demersurile de catre juristul lui, m-am razgandit, mai pot face ceva sau asociatul unic din momentul asta poate sa treaca societatea lui pe numele meu fara sa stiu (fiind din judete indepartate) si fara sa sa mai pot face nimic?
Cel mai recent răspuns: alinfedor , utilizator 21:57, 20 Aprilie 2012
Va multumesc frumos !!!

O seara buna si mult succesc in activitate!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cesiune de parti sociale suspendata? limoise limoise La data de 1 iulie 2010 doi asociati si administratori ce aveau fiecare cate 50 % dintr-un srl, au semnat si inregistrat la Registrul Comertului, o hotarare ... (vezi toată discuția)
Cesiune cu probleme Sergiu85 Sergiu85 Am vandut o alimetara cu tot cu firma. Firma neplatitoare de TVA pe minus. Am depus actele pentru cesiune. Acuma cand au iesit actele si trebuie finalizata ... (vezi toată discuția)
Cesionarea actiunilor unei firme cristian69 cristian69 ce proceduri se pot face pentru cestionarea actiunilor unei firme si costuri suint necesare . se fac la un birou notrial sau la registru comertului (vezi toată discuția)