avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 366 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Am lucrat in Israel dar nu am primit somaj. Unde sa ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Am lucrat in Israel dar nu am primit somaj. Unde sa ma adresez?

am lucrat in israel ca menajera in anii 2000-2008, familia la care am lucrat, mi-au platit contributiile la statul israelian timp de 8 ani. trebuia sa primesc somaj dar au trecut 4 ani si nu am primit nimic. ce pot face si unde pot sa ma adresez?#-o
Cel mai recent răspuns: avvalentina , utilizator 20:39, 19 Aprilie 2012
Unde ati depus cererea?Ce dovezi de plata detineti?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se pot adauga anii lucrati in romania celor lucrati in strainatate? ContSters59529 ContSters59529 Am lucrat inRomania intre 1965 si 1971. In total 6 ani cu carnet munca. Am plecat din tara iar in strainatate, unde acum am domiciliul, am lucrat 18 ani apoi ... (vezi toată discuția)
Divort cu urmari in israel marap marap -Cetatean roman si israelian, in 2005, se casatoreste in Romania cu o romanca, pleaca in Israel, ea naste in Romania, el le face chemare si sotia si copilul ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza ani lucrati legal in strainatate pentru pensie? marcelino666 marcelino666 Am lucrat legal 9 ani in Israel si ma intereseaza daca acesti ani, se pot adauga la ani lucrati in Romania, pentru pensie.Daca da, care sint modalitatile. (vezi toată discuția)