avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale este posibil
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

este posibil

Vreau sa imi deschid propria afacere si vreau sa fiu si Administratorul societati mele .Eu in prezent sunt angajat la o firma si asi dori sa imi pastrez si
acest job , Pot fi administratorul propriei firme si angajat in continuare la societatea care activez ?

Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 21:24, 19 Aprilie 2012
Fara nicio problema, daca in contractul de munca pe care il aveti nu exista vreo clauza cu care ati fost de acord, care sa va restictioneze acest drept.
Da, daca nu sunt interdictii de acest gen.
Ultima modificare: Joi, 19 Aprilie 2012
avvalentina, utilizator
Bineinteles. Ar fi o problema daca in contractul de munca al Dvs. exista vreo interdictie cu privire la acest aspect (ex. conflict de interese etc). Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conflict de interese? daca da, care sunt consecintele? productieutilaje productieutilaje Lucrez de mai mai bine de 5 ani intr-o corporatie, in partea de productie. Jobul mea a fost mereu sa ma ocup de industrializarea, de conceperea si achizitia ... (vezi toată discuția)
Tatal meu ar vrea să înființeze o asociatie sportiva LCA24 LCA24 Buna ziua, Sunt angajat cu norma intreaga, contract individual de muncă, iar tatal meu ar vrea să înființeze o asociatie sportiva, ong, din care doreste ... (vezi toată discuția)
Conflict de interese? dincadragosanton dincadragosanton Buna ziua, As dori si eu sa stiu daca in urmatoarea situatie exista un conflict de interese sau ceva ilegal. Administratorul blocului are facut contract cu ... (vezi toată discuția)