avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale contract prestari servicii
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

contract prestari servicii

Buna ziua!
Am si eu o rugaminte, puteti sa imi spuneti si mie daca se poate incheia contract prestari servicii cu o persoana fizica pentru a face curatenie pentru un program de 4 ore pe saptamana? Din ce am auzit eu trebuie sa fie PFA. Daca nu se poate, ce fel de contract/conventie se poate incheia (persoana respectiva nu doreste incheierea unui contract de munca)???

Va multumesc anticipat
Ultima modificare: Joi, 4 Decembrie 2008
adinaadina, utilizator
Cel mai recent răspuns: iuliurs , utilizator 18:36, 6 Aprilie 2009
Buna seara,
Cu respect solicit ajutor in urmatoarea problema. o primarie ma solicita pentru consultanta fond funciar. Perioada este de un an. Ce contract pot incheia si ce trebuie sa contina acest contract ?
Va multumesc,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de colaborare EricaNagy EricaNagy Buna ziua, Va solicit daca se poate sfatul in urmatoarea situatie. In calitate de angajator pot incheia un contract de colaborare cu o persoana fizica pentru ... (vezi toată discuția)
Colaborare cu o societate comerciala. vladut2 vladut2 Conform legislatiei, o Persoana Fizica Autorizata nu poate fi considerata salariat la o Societate Comerciala. Care este forma juridica contractuala ... (vezi toată discuția)
Cum pot scoate banii din firma ! matican matican Cum pot scoate banii lunar din firma , sume marii intre 2000 - 5000 ron , pentru a platii un angajat , caruia ii dau banii in procente din realizarile firmei ! (vezi toată discuția)