avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 242 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Anularea dispozitiei primarului prin care au fost ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Anularea dispozitiei primarului prin care au fost imputate sporuri si alte drepturi

In anul 2011 am avut la primarie un control al Camerei de conturi in urma caruia ne-au fost imputate sporurile si alte drepturi aferente anului 2010 prevazute in Contractul/Acordul colectiv de munca.
Am deschis actiune in instanta (sindicatul salariatilor impotriva primarului) .In dosarul privind personalul contractual (litigiu de munca) am obtinut anularea dispozitiei de imputare a primarului.Ulterior,in dosarul cu functionarii publici ne-a fost respinsa actiunea sindicatului.Precizez ca atat pentru contractuali cat si pentru functionarii publici a fost emisa aceeasi dispozitie de imputare.
Intrebarea mea este daca pot folosi la recursul privind functionarii publici sentinta favorabila obtinuta la contractuali,tinand cont ca intre timp nu a fost contestata si am investit-o cu formula definitiva si irevocabila.Totodata fac mentiunea ca in sentinta favorabila este mentionat ,,se anuleaza Dispozitia nr. ... din data de.....
Cel mai recent răspuns: mirelavasile2006 , utilizator 21:12, 20 Aprilie 2012
daca in dosar s-a atacat dispozitia, si a fost anulata in integralitatea ei...atunci, asa ramane! :)
Va multumesc .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare act administrativ CO.COS CO.COS Pentru 20 de functionari publici au fost emise de catre primar dispozitii de imputare a unor sume considerate ilegale printr-o decizie a Curtii de Conturi. 19 ... (vezi toată discuția)
Executare silita a deciziei de imputare aleodor27 aleodor27 Este vorba despre o decizie de imputare emisa unui fost angajat, functionar public, prin care, in urma unui control al Camerei de Conturi s-a dispus ... (vezi toată discuția)
Sporuri functionari publici - instanta mircea09 mircea09 Curtea de conturi a stabilit printr-un act de control ca sporurile unele sporuri stabilite prin Contract colectiv de munca de de catre functionarii publici din ... (vezi toată discuția)