In anul 2011 am avut la primarie un control al Camerei de conturi in urma caruia ne-au fost imputate sporurile si alte drepturi aferente anului 2010 prevazute in Contractul/Acordul colectiv de munca.
Am deschis actiune in instanta (sindicatul salariatilor impotriva primarului) .In dosarul privind personalul contractual (litigiu de munca) am obtinut anularea dispozitiei de imputare a primarului.Ulterior,in dosarul cu functionarii publici ne-a fost respinsa actiunea sindicatului.Precizez ca atat pentru contractuali cat si pentru functionarii publici a fost emisa aceeasi dispozitie de imputare.
Intrebarea mea este daca pot folosi la recursul privind functionarii publici sentinta favorabila obtinuta la contractuali,tinand cont ca intre timp nu a fost contestata si am investit-o cu formula definitiva si irevocabila.Totodata fac mentiunea ca in sentinta favorabila este mentionat ,,se anuleaza Dispozitia nr. ... din data de.....
Imputare sume
Tpopa
Bună ziua, Cum se recuperează sumele de bani imputate de Curtea de conturi unor salariaţi (funcţionari publici şi personal contractual) dintr-o ... (vezi toată discuția)