avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... In cat timp trebuie sa redacteze si sa comunice o ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

In cat timp trebuie sa redacteze si sa comunice o instanta de judecata o hotarare?

Buna ziua,

Intrebare : In cat timp trebuie sau ar trebui sa dea o instanta de judecata o solutie dupa un termen ?
Din luna decembrie a anului 2011 astept acasa decizia / solutia ceva, orice ...
Cel mai recent răspuns: Arkadian84 , utilizator 09:56, 20 Aprilie 2012
Sunteti sigur ca nu a ajuns la dumneavoastra sentinta/incheierea asteptata?
Puteti verifica:
- pe noulportal.just.ro
- la arhiva instantei - solicitati dosarul si veti gasi inclusiv dovada comunicarii (daca s-a efectuat )
Este posibil ca hotararea respectiva sa nu fi fost inca redactata (eu am asteptat si 6 luni o sentinta, ca s-o pot ataca cu apel).
zilnic accesez site-ul dumnealor, solutia au afisat-o dar acasa nu au trimis-o, intreb pentru ca vreau sa ii fac intampinare... dar daca spuneti ca la dvs a durat chiar si 6 luni, atunci justitia noastra nu e numai oarba e si batrana !!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

15 zile de la comunicare... uditza uditza La solutionarea dosarului meu scrie (pe situl Judecatoriei), \"Cu drept de recurs in 15 zile de la comunicare\". Solutionarea e din data de 10 Decembrie, dar ... (vezi toată discuția)
Motivare hotarare dovleacmihaela dovleacmihaela buna dimineata . Revin cu o intrebare- m-i s-a respins o cerere si dupa reexaminare .,cerere in care doream dezbaterea unei succesiuni .In hotararea pe care ... (vezi toată discuția)
Pronuntarea hotararii judecatoresti deleanumar deleanumar Buna ziua. astazi am avut procesul cu angajatorul pentru neacordarea ajutorului la nastere. Pentru ca acesta nu s-a prezentata si nici nu a depus ... (vezi toată discuția)