avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Cautiune valabila dupa pierderea recursului
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Cautiune valabila dupa pierderea recursului

Buna ziua, am facut cerere de suspendare a executarii contra ANAF, am platit cautiune, s-a aprobat suspendarea, dar la recurs, cei de la finante au zis ca de actele au fost intocmite de AFP, nu de ANAF, si li s-a admis recursul.
Acum trebuie sa fac o noua cerere de suspendare contra AFP.
Intrebarea mea este daca mai este valabila prima cautiune platita, la cererea de suspendare facuta gresit contra ANAF.
Avocata mea spune ca e valabila, dar tot ea a facut gresit cererea de suspendare, si acum sunt la a 3-a licitatie a apartamentului.. deci nu imi permit sa risc, trebuie sa obtin suspendarea la urmatorul termen.
Poate cineva sa imi confirme daca trebuie sau nu sa platesc alta cautiune ?
Cel mai recent răspuns: dlemil , utilizator 10:26, 29 Mai 2012
Revin cu raspunsul la intrebarea de mai sus : a fost valabila cautiunea, atata timp cat nu e folosita sa opreasca executarea silita (inclusiv cand aproba recursul creditorului), cautiunea ti-o da inapoi si o poti folosi in acelasi dosar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita - imobiliara malina1 malina1 buna ziua am si eu o problema mare ma aflu an proces cu fosti socri am o sentinta pe care am atacat-o cu recurs si m-am trezit ca mi sa facut executare silita ... (vezi toată discuția)
Suspendarea executarii silite ioanandrei ioanandrei VA rog: Am fost executat silit pentru plata unor cheltuieli de judecata . Am facut contestatie la executare silita cerind si suspendarea executarii ... (vezi toată discuția)
Cautiunea este obligatorie pentru contestatorul executarii silite? br_nicku br_nicku Am deschis procedura executarii silite imobiliare asupra unui debitor. Acesta a facut contestatie la executare, a depus o cere de scutire la plata ... (vezi toată discuția)