avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 283 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Problema de servici
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Problema de servici

Buna,am si eu o problema la servici,sunt angajata de 3 saptamani si ieri am batut o fata in barul respectiv,iar patronul a spus ca am doua variante:sa imi dau demisia sau sa imi desfaca contractul disciplinar..tin sa mentionez ca contractul de munca este cu jumatate de norma facut deoarece nu am inca 18 ani,iar in contract nu sunt complectate multe spatii si are decat o singura stampila.Eu vreau sa plec cat mai repede de acolo,ce probleme se ivesc daca spun sa desfaca el contractul?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:54, 20 Aprilie 2012
Avand in vedere cele mai sus prezentate as propune sa iti dai demisi! Asa macar vei mai avea de lucru un numar de zile de preaviz, zile care iti vor folosi in vederea cautarii unui nou loc de munca! cred ca ar fi mai important sa te gandesti nu la modalitatea de incetare a contractului de munca ci la aspectul penal al faptei savarsite! SUCCES!
am hotarat deja sa mi se incheie contractul disciplinar,pentru ca contractul nu e ok,e doar asa la vrajeala facut.
Dvs stti cel mai bine ce doriti .. insa pentru o parerea mai exacta despre acel contract vi se poate spune numai daca este vazut ...
daca doresti fac poze la fiecare pagina ca sa va puteti da o parere despre acel contract :)
Din curiozitate as dori sa vad cum este incheiat acel c.i.m. ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neprezentare in perioada de preaviz Diana_B Diana_B Buna ziua, Daca un salariat a depus o cerere de incetare a contractului a munca incepand cu data de 27 iulie si apoi nu s-a mai prezentat, dar angajatorul a ... (vezi toată discuția)
Mi-au desfacut contractul de munca dupa ce mi-am depus demisia studladr studladr Bună ziua! Pe 2 martie mi-am prezentat demisia(desi eram in CO pana pe 6 martie ). Imediat, am încheiat contract de munca cu un alt angajator. Fostul ... (vezi toată discuția)
In caz de demisie neacceptata stwfan.razvan stwfan.razvan In cazul in care angajatorul nu accepta demisia....ce efecte negative imi poate aduce daca nu stau in preaviz...si daca stau...perioada de lucru e jumatate de ... (vezi toată discuția)