avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2080 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de vanzare cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de vanzare cumparare

Traiesc in concubinaj cu partenerul meu . Urmeaza sa achizitionam un apartament impreuna pe numele amandorura in cote de 1/2 . in valoare de 35.000 euro Eu am vandut un apartament care l-am avut cu altcineva si am dobandit de acolo suma de 30.000 euro . La data cumpararii celui de-al 2 lea apartament vom achita suma de 19.000 euro restul pana la 35.000 urmand a fi achitat in rate a cate 1000 euro lunar pana la data efectiva a platii . El lucreaza cu carte de munca avand un salariu de 400 euro , deci logic nu isi permite sa ma ajute la achitarea pretului apartamentului . Eu nu lucrez cu carte de munca .
In caz ca vreodata ajungem sa ne despartim si ajungem la cearta , ce sanse am ca eu sa castig de fapt ce este al meu ?
Ultima modificare: Vineri, 20 Aprilie 2012
karina_rose, utilizator
Cel mai recent răspuns: karina_rose , utilizator 19:36, 20 Aprilie 2012
este de considerat libertatea dv-stra de a va fi increzut in altul!#-o
Puteti fi mai explicit va rog?
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces partaj - executare silita blueyeshellen blueyeshellen Buna ziua! Am trait cu o persoana in concubinaj din 2002 pana in aprilie 2007 cand ne-am casatorit. In 2004 s-a nascut o fetita. In aprilie 2007 ne-am ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament cumparat cu credit ipotecar in 2008 inainte de xecutare silita Silvia Monica Silvia Monica Buna ziua. Datele sunt urmatoarele: - apartament cumparat cu credit ipotecar in 2008; - debitorul nu mai poate plati rata la credit. Intrebari: - ce ... (vezi toată discuția)
Mai am vreo sansa? voinea75 voinea75 Sunt disperata, indignata, suparata si ce e mai grav este ca incep sa ma resemnez. Incerc sa va descriu pe scurt situatia mea. - Partaj intre 2 fosti soti. ... (vezi toată discuția)