avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1074 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general conturi plati
Discuție deschisă în Contabilitate în general

conturi plati

Buna ziua
De unde pot lua lista cu conturile aferente platilor catre stat care trebuie facute (pt impozit pe salarii, cas, as etc.)?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: georgianagyo , utilizator 19:53, 20 Aprilie 2012
Descarcati programul de generare a ordinelor de plata/foilor de varsamant de la adresa [ link extern ]
si de acolo puteti selecta trezoreria de care apartineti si conturile corespunzatoare.
MULTUMESC PENTRU RASPUNS. AM DESCARCAT INSA NU POT MODIFICA IN NICI UN FEL DATA ASTFEL INCAT SA MEARGA PROGRAMUL. AM INCERCAT LA RAND TOATE VARIANTELE PENTRU FORMAT DATA SI DEGEABA ..
Trebuie sa selectati din calculatorul dumneavoastra "Control palel" si de la "Regional langue..." schimbati modul de redare a datei asa cum va cere programul.
MULTUMESC AM REUSIT :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen de depunere declaratia 112 ataela ataela Va rog sa-mi spuneti: -daca am facut o angajare in data de 08.08.2013 ,care este termenul de depunere a declaratiei 112 -in ce mod voi vira banii datorati la ... (vezi toată discuția)
In ce cont platesc contributiile sociale pentru o firma, sector 2 MitranStefania MitranStefania Buna ziua, poate cineva sa ma ajute concret, spunandu-mi in ce cont trebuie sa platesc contributiile sociale (ale angajatorului si ale angajatului) pentru o ... (vezi toată discuția)
Cum se achita soldul tva de plată la sfârşitul perioadei de raportare din declaratia 300? LuceNera LuceNera Buna ziua. Sunt o persoana fizica autorizata, platitoare de TVA si in urma completarii declaratiei 300 mi-a rezultat la randul 41 un sold TVA de plata in ... (vezi toată discuția)