avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 602 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... plata direct la furnizor prin banca
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

plata direct la furnizor prin banca

Deoarece noua administratoare al asociatiei de proprietari din care fac parte, are cateva plangeri penale din partea asociatiilor de proprietari unde a fost angajata si le-a administrat defectuos, am hotarat sa-mi platesc intreaga suma ce imi revine inclusiv salariul dansei, pe luna februarie 2012 direct la furnizor prin banca. Am platit asa: din partea as. din care fac parte, cod client , in paranteza numele si CNP. Plata la banca am facut-o in data de 29.03.2012 si in data de 30.03.2012 fiind ziua de incasari ,m-am dus cu chitanta de plata la administratoare cerandu-i in schimb chitanta de asociatie. Am fost refuzata categoric,iar acum sunt pe lista de restantieri desi toate facturile pe luna februarie sunt achitate.Offfffff, ce sa fac? Va rog sa-mi dati un sfat!!! Va multumesc!!!
ikaa_t a scris:
Da, am platit tot inclusiv salariul dansei la un singur furnizor.

Pai ce treaba avea furnizorul de apa si caldura cu salariul dansei? Nu trebuia sa procedati in acest mod, ati gresit, cu atat mai mult sa culegeti niste informatii asupra unei persoane (care pot fi adevarate sau nu) de pe internet si mai apoi sa faceti public acest fapt. Nu asa se face, imi cer scuze.

Erau pe saitul primariei unde locuiesc unele informatii, deci erau publice. Am crezut ca procedez bine informand membri asociatiei ce am aflat, pentru ca am mai avut probleme destul de grave si cu alt administrator desi era locatar si membru de asociatie cu noi. Probabil ca e mai bina sa taci si sa-ti vezi de treaba indiferent ce se intampla in jurul tau.
Dupa parerea mea puteati anunta doar presedintele asociatiei de locatari. :(
Ultima modificare: Sâmbătă, 21 Aprilie 2012
elga50, moderator
Cum adica, nu sunt lamurita deloc, ati platit salariul administratorei la furnizori?:stunned:
Ati platit toata intretinerea in contul unui furnizor? Sau cum?
Nu e bine sa taci. Era bine sa vorbiti cu presedintele si cu alti locatari, sa faceti adunare generala si sa schimbati urgent adminstratorul.

Alte discuții în legătură

Plata intretinerii la furnizor nathaly nathaly Sunt un locatar de pe aceeasi scara cu unul din utilizatorii de pe forum.Intrebarea mea este : mai multi locatari de pe aceeasi scara,putem plati facturile de ... (vezi toată discuția)
Apa calda oprita din cauza restantierilor Titirez69 Titirez69 Buna ziua, Am o problema si nu stiu de unde sa incep. In urma cu 2 saptamani a fost oprita apa calda din cauza unui numar de 7 restantieri pa scara ... (vezi toată discuția)
Dreptul la apa calda sau la apa rece Badeaic Badeaic buna ziua! fac parte dint-o asociatie de locatari in care sunt cuprinse doua scari de bloc. apa rece ne este furnizata de apanova, iar cea calda de catre ... (vezi toată discuția)