avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 339 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxe si impozite
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxe si impozite

daca nu sunt de acord cu valoarea unei chirii stabilita de primarie si pe care trebuie sa o achit la directia de taxe si impozite cum o pot contesta? consider ca e calculata gresit fata de contract...s-a emis si titlu executoriu pentru suma respectiva
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:18, 4 Decembrie 2008
Puteti contesta in instanta decizia de stabilire a chiriei respective.... aveti grija ca daca s-a emis titlu executoriu, acesta va fi pus in executare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie si titlu executoriu alinaelenamustatea alinaelenamustatea Buna ziua, Sunt administratorul unei Asociatii de Proprietari si am primit o somatie insotita de un titlu executoriu. Mentionez ca aceasta a venit dupa o ... (vezi toată discuția)
Am avut un titlu executoriu in 2018 emis de primarie cu sume ... nicobereanu nicobereanu Am avut un titlu executoriu in 2018 emis de primarie cu sume datorate din 2015 descoperite de curtea de conturi in 2017 , in urma judecarii deciziei de ... (vezi toată discuția)
Prescriptie extinctiva impozite si taxe locale Ioan Seria Ioan Seria Buna seara, Va supun atentiei o situatie pe care trebuie sa o solutionez pentru o viitoare clienta. Concret, clienta mea, a avut si mai are inca mai multe ... (vezi toată discuția)