avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 398 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... prescriptia in cazul urmatoarelor fapte penale
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

prescriptia in cazul urmatoarelor fapte penale

am urmatoarele fapte penale...1)violare de domiciliu( noaptea la ora 2) si 2) o alta fapta penala furt unei sume de bani =2500 euro din casa <>cand se prescriu aceste fapte penale savarsite de diferite persoane in anii diferiti.unde pot fii incluse?la fapte penale usoare unde termenul de prescriptie este de 5 ani s-au la fapte penale grave ..unde termenul de prescriptie e de 15 ani?
Cel mai recent răspuns: victorn , utilizator 18:27, 21 Aprilie 2012
~ Conținut șters la cerere ~
violare de domiciliu este incadrata la fapte penale..mai ales ca e savarsita noaptea la oara 2 si furtul din casa a unei persoane invitate in casa e tot fapta penala ....si oricum aceste fapte penale sant mai recente de 4 ani....
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere pentru furt in anul 2009 Florianutz Florianutz Pot depune plangere pentru un furt care s-a petrecut in anul 2009? Un vecin a gasit usa deschisa la ap. si mi-a furat un laptop când nu eram acasa. (vezi toată discuția)
Violare de domiciliu clausimo clausimo la mine in sat o batrinica a fost vizitata intr-o noapte de catre un individ ,acesta intrind peste ea in casa sa fure bani, crezind ca ca daca copii acesteia ... (vezi toată discuția)
Furt calificat sau furt cipiadam cipiadam va salut.am si eu un prieten care a facut o tampenie si akum nu stie ce il asteapta.sa va lamuresc putin....el are aproape 40 de ani si cazierul lui este curat ... (vezi toată discuția)