avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... garantie produs
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

garantie produs

Am cumparat un ceas relativ scump ce are garantie 2 ani. In 6 luni insa de la cumparare l-am reparat de 3 ori. desi am solicitat un alt ceas, e clar ca acesta nu este bun, magazinul si firma de reparatii nu accepta acest lucru. Ce ma sfatuiti? As avea nevoie de legislatie pt ai da in judecata.
Cel mai recent răspuns: Florin Lucian Manolescu , Consultant managementul calitatii 15:02, 24 Aprilie 2012
Pana la a-i da in judecata poate ar fi bine sa faceti o reclamatie scrisa la Protectia Consumatorilor. Legislatia care protejeaza consumatorii este destinata rezolvarii problemelor acestora tocmai pentru a nu se mai ajunge in instanta.

Cititi acest topic

www.avocatnet.ro/content/for...

care este un mic ghid de formulare a unei reclamatii, pe baza recomandarilor ANPC. Sper sa va fie de folos.
Totul pleacă de la chitanţă şi certificat de garanţie corect ce cuprinde totul....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz la schimbul unui produs Malek Malek Buna ziua, am achizitionat un ceas de mana la sfarsitul lunii ianuarie. Timp de o luna l-am tinut in sifonier pentru ca urma sa-l fac cadou fiicei mele si nu ... (vezi toată discuția)
Garantie volanta, fara raspuns de 3 luni alina_f alina_f Buna ziua, In urma cu aproape 3 luni am trimis la garantie volanta masinii. Se afla in perioada de garantie, a fost montata corespunzator in service ... (vezi toată discuția)
Recuperarea sumei de bani de la un produs aflat in garantie comandat online mala72 mala72 Buna ziua.Am achizitionat acum 10 luni o tableta de la un magazin online.Am termen de garantie 2 ani.Acum doua luni am avut probleme cu ea.Nu mai incarca ... (vezi toată discuția)