avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Recuperarea sumei de bani de la un produs aflat in ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Recuperarea sumei de bani de la un produs aflat in garantie comandat online

Buna ziua.Am achizitionat acum 10 luni o tableta de la un magazin online.Am termen de garantie 2 ani.Acum doua luni am avut probleme cu ea.Nu mai incarca softul,ramanea in stand by.Am trimis-o in service si dupa un timp mi-au spus ca nu o mai pot repara si ca imi dau banii inapoi.Am asteptat 30 de zile dar nu am primit nimic.Ce pot face pt. a recupera banii.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 13:14, 28 Martie 2013
Sa le amintiti de bani (telefon sau e-mail) si daca nu reusiti sa rezolvati, reclamatie la ANPC.
Aveti aici un ghid de intocmire a unei reclamatii:
www.avocatnet.ro/content/for...
Cazul dvs. va fi simplu de rezolvat; dati si un telefon la ANPC de care apartine firma de la care ati cumparat - poate nu mai e nevoie sa depuneti si reclamatia.

Insa insistati la firma mai intai, daca le spuneti ca le faceti reclamatie e posibil sa ii ''miscati''.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Returnare produs p_angel p_angel Buna ziua,si multumesc anticipat pentru raspuns. Am cumparat un produs care avea la promotie si o tableta ,care se poate obtine numai dupa ce se trimite o ... (vezi toată discuția)
Schimbarea produsului sau primirea banilor inapoi Teodora24d Teodora24d Buna seara, de doua luni mi-am cumparat un telefon mobil destul de scump si m-a lasat semnalul. L-am dus la magazinul de unde l-am achizitionat, l-au dus la ... (vezi toată discuția)
Telefon in service - reparatie imposibila, restituire pret LRaluca LRaluca Buna ziua, Am cumparat un telefon de pe un magazin online.A fost trimis in service (termenul maxim de reparatie 15 zile),timp in care nu am fost tinuta la ... (vezi toată discuția)