avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Telefon in service - reparatie imposibila, restituire ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Telefon in service - reparatie imposibila, restituire pret

Buna ziua,

Am cumparat un telefon de pe un magazin online.A fost trimis in service (termenul maxim de reparatie 15 zile),timp in care nu am fost tinuta la curent cu statausul reparatiei.In ziua cand telefonul trebuia sa ajunga la mine,am sunat sa intreb care este problema.Mi-au spus ca nu au raspuns si ca in cateva ore imi vor ras[unde.
Am fost sunata dupa cateva ore ,spunandu-mi ca nu se stie cand se va repara telefonul si daca sunt de acord imi returneaza suma de bani la momentul achizitionarii in max 48 de ore.Am fost de acord cu aceasta decizie,iar dupa ce au trecut 48 de ore banii nu erau inca livrati.Am sunat din nou la dansii spunandu-mi dupa mai multe verificari ca banii se vor livra in maxim 14 zile.
Ce este de facut in acest caz?

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 12:36, 18 Noiembrie 2015
Asteptati, nu sunt chiar multe. E posibil sa-i primiti mai repede. Sa nu va inchipuiti ca daca faceti reclamatie cei de la ANPC vor merge imediat sa verifice, au 30 de zile sa va raspunda la reclamatie.
Daca nici in a 14-a zi nu aveti banii sunati-i si spuneti-le ca le faceti reclamatie la ANPC. Cu siguranta ii veti primi in max. 2 zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperarea sumei de bani de la un produs aflat in garantie comandat online mala72 mala72 Buna ziua.Am achizitionat acum 10 luni o tableta de la un magazin online.Am termen de garantie 2 ani.Acum doua luni am avut probleme cu ea.Nu mai incarca ... (vezi toată discuția)
Retur refuzat dianalivia 28 dianalivia 28 buna ziua! Am o situatie si vreau sa ma sfatuiti cum e bine sa procedez in vederea solutionarii ei cat mai rapid.Pe data de 16.11.2018 am achizionat online un ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani achitati pentru marfa care nu a fost livrata nici dupa 2 luni, termenul de livrare fiind 15 zile plita plita Bună ziua! Am o întrebare în legătură cu o comandă online pentru o plită de pe siteul “techstore.ro”. Comanda a fost plasată și achitată ... (vezi toată discuția)