avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... am cumparat masina furata
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

am cumparat masina furata

ma confrunt cu o problema grava si va rog sa ma ajutati prietenul meu a cumparat o masina din romania cu numere de italia,proprietarul a spus ca este totul in regula cu actele si acum el a iesit cu masina din tara si a fost oprit de politie in austria pt ca masina era declarata furata,el are contractul de vanzare cumparare doar ca nu este scrisa data pe el,acum pe el l-au arestat as dorii sa imi spuneti ce e de facut,cat timp va sta ?si pt ce ca e nevinovat.multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 21 Aprilie 2012
brunettzica, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 03:16, 22 Aprilie 2012
nu stiu cum sa il gasesc,nici nu stiu in ce oras este.poate daca as suna la politie mar putea ajuta ca sa il gasesc?
Luati legatura cu consulatul Romaniei.
Aveti dreptul sa stiti unde se afla in arest.

Politia romana nu va poate ajuta.
MULTUMESC PENTRU SFATURI DIN FERICIRE TOCMAI AM PRIMIT VESTI CA A FOST ELIBERAT.MULTUMESC
Inseamna ca justitia functioneaza ca in Romania...:thumbup:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arest in elvetia gina26 gina26 am un prieten care nu stiu cum si de ce a fost arestat in elvetia,cum aflu ceva de el?cum aflu unde a fost inchis?de ce?va rog frumos daca poate cineva sa ma ... (vezi toată discuția)
Arestat in viena roxxi33 roxxi33 buna....imi este rusine sa intreb ,dar asta este situatia...Prietenul meu a fost arestat in viena ,pt ca a fugit de la pensiune si nu a platit ..nu stiu de el ... (vezi toată discuția)
Masina de serviciu inchiriata altuia care a fost arestat si masina retinuta in viena Sov Consulting Sov Consulting Un prieten a patit (si-a facut cu mana lui) urmatoarele: Este angajat la o institutie din Satu Mare, care i-a oferit masina de serviciu al carei proprietar ... (vezi toată discuția)