avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Procedura de avansare in grad a functionarilor publici
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Procedura de avansare in grad a functionarilor publici

Buna ziua, lucrez la unitate bugetara, sunt functionar public, anul acesta trebuie sa inaintez in grad, ma intereseaza daca procedura este aceeasi ca si pana acum, si daca se mai fac avansari?
Cel mai recent răspuns: Tanjiani , utilizator 09:42, 22 Aprilie 2012
Avansari nu se mai fac, daca va referiti la promovare in grad profesional superior - procedura este aceeasi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrare fara marire salariala Contavocatnet2 Contavocatnet2 Buna seara, sunt functionar public la o unitate bugetara avand o vechime de 28 de ani. In iulie 2012 am termeniat o facultate din domeniul in care lucrez , am ... (vezi toată discuția)
Promovare functionar public luciamanta luciamanta Buna ziua. Va rog frumos sa ma indrumati in urmatoarea problema: Fac parte dintr-un sindicat al functionarilor publici, mai precis, sunt ... (vezi toată discuția)
Avansarea in trepte de salarizare, promovarea in grad si in clasa a functionarilor publici adon adon 1.Am observat la mai multe primarii din tara ca propun in consiliul local aprobarea avansarilor in trepte de salarizare si nu inteleg de ce. Inteleg pentru ... (vezi toată discuția)