avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 981 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Donatie fara intabulare (poate fi donat un imobil ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Donatie fara intabulare (poate fi donat un imobil inainte de a fi intabulat?)

Bunaziua, intrebarea mea este daca se poate dona un imobil inainte de a fi intabulat. Dorinta noastra este sa scurtam procedurile si sa facem totul intr-un timp cit mai scurt. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Provi , utilizator 07:50, 27 Aprilie 2012
da, ce v-ar putea opri...:-/
Multumesc. Nu stiam care sint indicatiile legale actuale si am intrebat pentru siguranta noastra.
eu.ro.lex a scris:

da, ce v-ar putea opri...:-/

Aceasta donatie se poate face si in fata unui avocat? Intreb, pentru ca 3 notari ne-au refuzat. Ii inteleg, ar incasa o tranzactie in plus, dar noi nu avem timpul necesar. Multumesc.
Iata ca nu se mai uita nimeni la temele vechi! Multumesc!:thumbdown:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxele in cazul donarii beatlen beatlen bunaziua, am o nedumerire in cazul donatiei, adica a taxelor aferente acestei tranzactii. Sunt coproprietara unui ap. cu 2 camere din bucuresti. Eu donez cota ... (vezi toată discuția)
Donatie parte imobil, soti in divort clotild clotild In 2012 am cumparat un imobil impreuna cu prietenul meu, in 2013 ne-am casatorit. In luna mai 2014 vom divorta de comun acord.Ne-am impartit bunurile, am ... (vezi toată discuția)
Pot ceda partea mea de mostenire? annna22 annna22 As dori sa aflu cum pot proceda in urmatoarea situatie: Bunicul meu a decedat in urma cu multi ani,lasand in urma un teren cu casa de 300 mp.Dupa moartea lui ... (vezi toată discuția)