avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1616 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Cum pot accesa fonduri europene pentru dezvoltarea ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Cum pot accesa fonduri europene pentru dezvoltarea unei afaceri ?

Sunt somera de aproape 10 luni. Am depus multe CV-uri pentru a-mi gasi un loc de munca, inca nu am fost chemata la nici un interviu. Am 44 ani, probabil varsta este singura problema. M-am gandit sa ma apuc de o afacere pe cont propriu (sa cresc prepelite), insa imi lipsesc banii.
Intrebarea mea este urmatoarea :
Unde si mai ales daca pot accesa fonduri eupopene pentru afacerea la care m-am gandit ?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 16:59, 22 Aprilie 2012
Puteti aplica pentru fonduri europene in cadrul Programului National de Dezvoltare Rurală dar trebuie sa stiti ca la orice finantare europeana trebuie sa aveti o contributie a dvs, care poate fi intre 0% si 50% in functie de program. De asemenea, trebuie sa aveti bani inainte, pentru fondurile doar va deconteaza ce ati cheltuit dvs.

[ link extern ]
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri europene hala realizare cablaje auto BalogEugen BalogEugen Buna! Sunt student in anul I in domeniul Inginerie Electrica si m-am tot gandit pentru o afacere pentru viitor in domeniu. Planul meu ar fi o hala de ... (vezi toată discuția)
Cum pot accesa fonduri europene nerambursabile pentru o intreprindere inviduala in domeniul cadastrului floringiscad floringiscad Acum cateva zile am comandat de pe net un colet, ( o carte cu titlul \\"Proiecte Eligibile pentru accesarea fondurilor europene in 3 luni ), acum studiez ... (vezi toată discuția)
Legislatie privind pescuitul in ro xpbogdan xpbogdan Cer ajutorul unor specialisti in legatura cu prevederi, fonduri UE, legi, privind imbunatatirea situatiei economice din industria pescuitului. Stiu ca exista ... (vezi toată discuția)