avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1098 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Evacuare fortata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Evacuare fortata

Cum pot sa evacuez pe cineva dintr-o casa asupra careia am acte de mostenire? Mentionez ca figurez in Cartea Funciara ca fiind proprietar.
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 20:00, 22 Aprilie 2012
Da, executorul judecatoresc stabileste aceste cheltuieli.
Cheltuielile de executare revin in plata debitorului executat. Deci dvs. le veti plati initial dar ulterior le veti primi inapoi de la exeutat, chiar cu poprire pe conturi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solutie executare banci gabigala gabigala Buna ziua! In rma cu citiva ani am contractat un credit. Am fost bun platnic pina anul trecut. Acum am restante si nu mai pot plati. Banca mi-a trimis dosarul ... (vezi toată discuția)
Somatie, ce se poate executa ? ale2012 ale2012 buna seara!am primit o somatie in care scrie ca in baza art.387 C.proc civ prin care va punem in vedere ca in termen de o zi de la primirea sau lasarea ... (vezi toată discuția)
Executare silita -licitatie apartament- dezbatere mostenire mrbigrama mrbigrama Buna seara, Apelez la experienta D-vs poate ma puteti ajuta sa aflu mai multe detalii: Dorind sa ma inscriu la o licitatie publica a unui apartament, am ... (vezi toată discuția)