Intr-un proces de partaj cu hotarare definitiva si irevocabila ,pe langa alte bunuri imobile ,este prevazut si un loc de veci a se imparti in cote 60% ,20% si 20%.
Cum poate fi solutionata problema si cel care are 60% sa poata dobandi tot locul de veci?
Mentionez ca nici unul din cei 3 mostenitori nu se poate ingropa fara acordul celorlati 2 .In conditiile in care cei 3 nu se inteleg sa mearga la notar , cum putem rezolva situatia si asffel macar unul din cei 3 sa se poata ingropa in acel loc?
Asa ma gandeam si eu ,dar in cazul locurilor de veci care nu sunt proprietate -sunt date cu folosinta indelungata de la primarie ,am vazut in instanta si refuzul de a se iesi din indiviziune . De aceea si vanzarea locurilor de veci nu se practica ci donatia.
Oricum vom incerca in instanta ,cumva legal trebuie sa putem rezolva daca la notar nu se poate ajunge.
Succesiune
teco27
Tatal meu si fratele lui au cumparat doua locuri veci in urma cu 60 de ani si mai au un teren agricol de la parintii lor unii dintre mostenitorii au obtinut ... (vezi toată discuția)