avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Consiliul Local ma someaza cu aplicarea unei amenzi si ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Consiliul Local ma someaza cu aplicarea unei amenzi si nu inteleg de ce

Buna ziua,
Detin o proprietate privata(casa)in mun.Caransebes, si sunt somat de Consiliul local sa inchei contract de prestari servicii cu firma locala de salubritate in conditiile in care:
-suntem pensionari si locuim preponderent la alta adresa(casa socrilor) din alta
localitate;
-la adresa la care sunt somat nu locuiesc persoane si nu se desfasoara activitati
care produc deseuri.
Ce-i de facut?
Multumesc.Gicu Costescu.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:47, 23 Aprilie 2012
Este o practica des intalnita la autoritatile locale ,care pentru asigurarea de sume la buget,impun incheierea contractelor de habitat=salubrizare
In anumite orase aceasta taxa a fost desfiintata prin hotarare irevocabila a instantei
Pentru lamuriri,solicitati si parcurgeti hotararea de consiliu local care impune aceasta taxa pentru a constata daca sunt prevazute exceptii sau derogari,conditionat de calitatea titularului=pensionar,beneficiar de lege speciala,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care este legea in baza careia se plateste taxa de habitat? edy120376 edy120376 Am rugamintea sa-mi spuneti care este legea care reglementeaza taxa de habitat. M-am trezit cu o factura in care trebuie sa platesc taxa de habitat pe Martie, ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, de cateva luni imi tot vine la casa taxa speciala ... Brightside Brightside Buna ziua, de cateva luni imi tot vine la casa taxa speciala de salubrizare in valoare de 272.04 si ma impune sa trec la contract de persoana juridica si mi ... (vezi toată discuția)
La asociația noastră de proprietari gunoiul menajer este calculat ... Aida2 Aida2 La Asociația noastră de proprietari gunoiul menajer este calculat pe nr de persoane.Deoarece în multe apartamente nu locuiește nimeni pe perioade lungi de ... (vezi toată discuția)