avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 549 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Asociatia de locatari - calcul factura, intretinere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Asociatia de locatari - calcul factura, intretinere

Buna ziua Am o nelamurire in legatura cu factura la intretinere pe luna martie
Apa calda costa 14,40 m3 la 3 metri consumati suma este 82 lei la 3 persoane cu tot cu pierderi care sunt de 10% ceea ce nu este corect .La alt apartament acelasi consum suma este de75 lei la 2 persoane ceea ce nu este iar corect de doua ori una fata de propritar alta fata de vecin. Daca ma poate lamuri cineva .Ce pot face ,cui ma pot adresa .Mutumesc.#-o
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:03, 23 Aprilie 2012
Contestati in scris listele de intretinere in termen de 10 zile de la afisare si solicitati lamuriri asupra modului in care s-au calculat acele sume.
Reprezentantul legal al asociatiei de proprietari este presedintele acesteia
In temeiul disp art 10 din L nr 230/2007
Proprietarii au dreptul sa cunoasca toate aspectele ce tin de activitatea asociatiei si au acces ,la cerere la orice document al acesteia

Totodata,in temeiul disp art 12 a c) si d) din HG nt 1588/2007
Proprietarii membrii ai asociatiei de proprietari au dreptul sa primeasca explicatii cu privire la calculul cotei de contributie la chletuielile asociatiei de proprietari si,eventual sa o conteste la presedintele asociatiei de proprietari,in termen de 10 zile de la afisarea listei de plata.
Presedintele asociatiei de proprietari este obligat sa raspunda la contestatie in termen de 7 zile

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme calcul intretinere Diana.Bica Diana.Bica Bună seara! Am și eu o nelămurire în vederea calculării la plata întreținerii. De exemplu, pe luna Aprilie noi am dat consumul de apa 6m cubi, iar ... (vezi toată discuția)
Intretinere allexandra87 allexandra87 Buna ziua...am si eu o nelamurire in privinta taxelor care le afiseaza administratorul scarii...nu stiu cat de corecte sunt...metrul cub de apa 8 lei, pierderi ... (vezi toată discuția)
Pretul aproape dublu la apa gabrielacezarya gabrielacezarya daca pe scara noastra exista doua ap fara apometre si lunar sunt pierderi foarte mari la apa este normal ca sa platim m cub de apa aproape dublu?daca nu unde ... (vezi toată discuția)