avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CONTRACTUL DE MUNCA-DEMISIA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CONTRACTUL DE MUNCA-DEMISIA

BUNA SEARA ,SOTUL MEU LUCREAZA LA O COMP. MULTINATIONALA CA DIRECTOR.IN DECURSUL ACESTEI LUNI A INCHEIAT UN CONTRACT DE PRESTARI SERVICII (TRANSPORT)CU O FIRMA LOCALA CARE AVEA CONFORM OFERTELOR CEL MAI BUN PRET.COMPANIA APARTINE PARINTILOR UNUI ANGAJAT DE-AL SOTULUI.ANGAJATORUL SATULUI MEU I-A SPUS CA ACEST CONTRACT A DUS LA UN CONFLICT DE INTERESE.CONTRACTUL A FOST ANULAT SI ANGAJATULUI I S-A CERUT DEMISIA.CE SE POATE INTIMPLA CU SOTUL MEU.
Cel mai recent răspuns: Nicoleta Ilea , Consultant resurse umane 16:20, 6 Decembrie 2008
Pe perioada preavizul puteti sa va luati zilele de concediu de odihna la care aveti dreptul sau aceste zile se vor compensa in bani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate efectua preavizul in delegatie? filipf16 filipf16 avand in vedere faptul ca in perioada de preaviz ar trebui sa-ti cauti alt loc de munca poti sa fi tris in delegatie 20 de zile cat dureaza preavizul? (vezi toată discuția)
Regulament intern Vioreld Vioreld buna ziua. am niste salariati care nu vor sa semneze regulamentul intern ( prefer sa-i pun sa semneze pt. ca e o dovada buna pt. cei de la ITM cand vin in ... (vezi toată discuția)
Concediere angajat exxelar exxelar Buna ziua, Astazi in urma unei altercatii cu un angajat pe fondul muncii prestate (problemele sunt mai de mult, nu are sens sa detaliez), acesta a parasit ... (vezi toată discuția)