avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... II-ul este obligat sa detina casa de marcat?
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

II-ul este obligat sa detina casa de marcat?

Doresc sa-mi deschid o ii si vreau sa stiu daca sunt obligat sa am casa de marcat.O sa bag pe ii o sala de fitness.Multumesc
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 13:19, 23 Aprilie 2012
Da. Va trebuie casa de marcat pentru aceasta activitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa de marcat la scoala de dans (srl). robert333 robert333 Doresc sa infiintez o scoala de dans ( srl)..da stiu.. ca ong si etc.. dar eu din diverse motive legate de viitor doresc sa fie srl. deci : o scoala de ... (vezi toată discuția)
Pfa PORA AMALIA PORA AMALIA -as vrea sa stiu daca am amenzi de circulatie, si vreau sa deschid un PFA, ma afecteaza intr-un fel? - Ca PFA cu activ principala de comert cu amanuntul, imi ... (vezi toată discuția)
Casa de marcat la o societate nou-înființată. pot amâna cumpărarea până apar noile case de marcat? Cosminfotin Cosminfotin Buna ziua? Am o societate nou infiintata, am declarat la administratia fiscala si punctul de lucru iar acum astept sa-mi iasa avizul de functionare, dupa care ... (vezi toată discuția)