avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Curs valutar la factura externa-Republica Moldova
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Curs valutar la factura externa-Republica Moldova

Buna ziua,
La 02 aprilie 2012,am facut un export de marfuri in Republica Moldova,in valoare de 3800 Euro.acest export este scutit de Tva cf.art.143(1) din legea 571/2003.Imi este neclar la ce curs de schimb facturez ?
Va multumesc anticipat pentru ajutor!
Cel mai recent răspuns: George Moraru , Consultant fiscal 14:06, 23 Aprilie 2012
Cursul BNR din ziua facturarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facturare 2740826332154 2740826332154 pentru o factura emisa catre o firma din REPUBLICA MOLDOVA trebuie sa facturez fara TVA cu taxare inversa? (vezi toată discuția)
Curs inregistrare incasare rodia rodia Buna ziua, Am urmatoarea speta: Am incasat in avans o suma pt.livrarea unor marfuri, pt.export. Suma am incasat-o in data de 20.10.2012 iar cursul era ... (vezi toată discuția)
Facturare srl neplatitor catre firma din sua efuionut efuionut Am un SRL neplatitor de TVA care activeaza in domeniul prestari servicii IT. Urmeaza sa semnez un contract de prestari servicii cu o societate din SUA si as ... (vezi toată discuția)