avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 620 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Apartament restantier care apartine de AFI (ICRAL)
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Apartament restantier care apartine de AFI (ICRAL)

Buna ziua
Va rog sa-mi spuneti cum se gestioneaza datoria unui apartament care apartine de ICRAL ,are datori de peste 15.000 ron .Pe cine dam in judecata pe chirias (nu mai sta nimeni de vreo 5 ani)sau pe icral ?
daca vine un nou chirias ce se intampla cu datoria de la intretinere?
multumesc
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 21:42, 2 Iunie 2013
Daca nu aveti nici o legatura cu primaria respectiva, in sensul de a fi salariat al unei institutii de stat, nu puteti beneficia de locuinta de la primarie.
Primaria (de fapt DAPPP) are mai multe apartamente pe care le da ca si "locuinta de serviciu" unor salariati de la institutiile statului. Noi, in asociatie, avem asemenea apartamente si au fost date, atunci cand a fost nevoie, unor profesori, medici... care erau in institutii de profil. A plecat omul in alta parte, apartamentul a fost predat la DAPPP. Cand a fost alt "specialist" ce a avut nevoie de locuinta, institutia la care lucra a facut demersurile la primarie, iar DAPPP-ul a predat apartamentul acelei institutii ce l-a folosit pentru "specialistul" sau.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate asociatia de proprietari sa instituie privilegiu imobiliar asupra altui imobil decat cel care are datorii fata de asociatie? znicolae9 znicolae9 In asociatia noastra exista un datornic cu restanta mare la intretinere. Din pacate nu am actionat cu promptitudine si ap . cu datorii a fost vandut la ... (vezi toată discuția)
Obligatiile proprietarului ce inchiriaza apartamentul. legal23 legal23 Detin un apartament pe care l-am inchiriat ptr o suma modica unei rude care trecea printr-un moment mai greu in lupta cu viata.Nu exista un contract de ... (vezi toată discuția)
Protocol predare/primire bani, documente si materiale intre 2 asociatii de proprietari iapost iapost Buna ziua, Deschid acest subiect in atentia celor care au mai participat la predarea/primirea patrimoniului intre 2 asociatii si care vor avea amabilitatea sa ... (vezi toată discuția)