avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 981 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... carte identitate
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

carte identitate

sotiei ia expirat ci pe data de 20 04 2012 amdepus actele pe data de 18 04 2012 si mi-sa spus ca dureaza 3 saptamini a aparut o oportunitate de a pleca in bulgaria de 1 mai se poate lua mai devreme ci
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 21:40, 25 Aprilie 2012
Cartile de identitate nu se pot elibera in regim de urgenta, ca si pasapoartele.
Mai faceti un drum la Evidenta Persoanelor si explicati-le celor de acolo ca ati avea nevoie de CI mai repede, s-ar putea sa gasiti intelegere.
Asa mult, 3 saptamani??
Eu stiu ca dureaza maximum 2 saptamani, dar poate depinde de oras.
Termenul legal de eliberare este de 30 de zile, cu posibilitate de prelungire pana la 45 de zile daca sunt neclaritati - deci se poate si mai mult :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neclaritati privind cartea de identitate soringoldenkid soringoldenkid Buna ziua. Va rog sa ma lamuriti cu o chestie. Sambata urmeaza sa ma casatoresc iar sotia mea va trebui sa schimbe buletinul ceea ce am inteles ca dureaza cam ... (vezi toată discuția)
Preschimbare ci in curs de expirare Nvalentina Nvalentina Buna seara! Urmeaza sa mi expire CI peste 2 luni.Momentan sunt in strainatate.Vreau sa vin in tara sa mi fac si pasaport si sa mi schimb si actul de ... (vezi toată discuția)
In cat timp iese un buletin provizoriu Lvly Lvly Buna seara. Parintii mei au organizat o vacanta in bulgaria, in care voi merge eu cu prietenul meu impreuna cu ei, doar ca am intampinat o problema. ... (vezi toată discuția)