avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu crestere copil - somaj - concediu crestere ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu crestere copil - somaj - concediu crestere copil

In cazul in care dupa cei 2 ani de concediu pentru cresterea copilului o persoana este data in somaj (falimentul fostului angajator) dupa perioada de somaj se poate intra din nou in concediu crestere copil?
Cel mai recent răspuns: b_alex , utilizator 16:23, 24 Aprilie 2012
Da, se poate intra din nou in CCC ... in acest caz, in calculul celor 12 luni va intra si perioada in care a beneficiat de somaj , precum si perioada primului CCC ...
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna, ma aflu in concediu de crestere copil pana la.2 ani, in ... AlanaAlbert AlanaAlbert Buna, Ma aflu in concediu de crestere copil pana la.2 ani, in iulie 2021 se termina concediul si indemnizatia aferenta acestuia. La putin timp dupa ce am ... (vezi toată discuția)
Somaj sau concediu crestere copil danapauss danapauss am o fetita cu handicap grad 1,sunt asistent personal,am nascut in septembrie un baietel si am optat sa raman angajata si sa primesc stimulentul de ... (vezi toată discuția)
Insarcinata in timpul concediului pentru cresterea copilului pana la 2 ani noa.brigi noa.brigi Va rog sa-mi raspundeti daca se poate! Sunt in concediu de crestere a copilului pana la 2 ani, si am ramas gravida. In august ar trebui sa lucrez dar voi ... (vezi toată discuția)