avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 944 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... suport juridic
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

suport juridic

buna ziua.as dorii sa aflu daca in instanta eu pot recupera banii pe ore suplimentare prestate. mentionez ca nu am avut parte de zile libere in cuantumul orelor suplimentare.cum trebuie sa procedez. ce trebuie sa fac pentru ca eu nu am dovezi, decat cartela si ulterior cardul de pontaj.va multumesc

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:47, 24 Aprilie 2012
In litigiile de munca, sarcina probei o are angajatorul ... el va trebui sa dovedeasca ca dvs nu ati prestat ore suplimentare ... insa dvs va trebui sa prezentati dovada contrarie ... cartela si cardul de pontaj care dovedesc prestarea de ore suplimentare ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere abuziva? CNL CNL Buna, tocmai am aflat astazi ca sunt concediata pe motiv ca s-a desfiintat postul. E destul de clara legea in sensul asta si nu prea mai am ce face. S-au ... (vezi toată discuția)
Plata ore suplimentare marianpopaconsult marianpopaconsult Buna ziua, Incepand cu data de 31.05.2018, am demisionat. Precizez ca in intervalul de timp cat am lucrat (01.03.2017 - 31.05.2018) am prestat ore ... (vezi toată discuția)
Prin dovezi si martori se poate castiga un proces intre un salariat si un angajator? maryieta maryieta e un an lucrez mult peste orele prevazute in contractul individual de munca,orele suplimentare neplatite,sarb legale,sporuri si concediile(odihna si ... (vezi toată discuția)